Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 
  Sadržaj   Vesti - Kruševac
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2013.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
Radoica Milosavljević (Maša) kupio RT Kruševac i RTV Kragujevac

 
18.08.2015
   

 

Radiotelevizija Kruševac i RTV Kragujevac prodate su za 99.500 evra biznismenu Radoici Milosavljeviću iz Kruševca, koji je prethodno kupio i RTV Pančevo, objavila je Agencija za privatizaciju Srbije.

Prema podacima Agencije, početna cena za RTV Kruševac iznosila je 13.992 evra, a Milosavljević se, kao jedini ponuđač, obavezao da plati 14.000 evra, dok je za 100 odsto kapitala TV Kragujevac ponudio 85.500 evra, odnosno 117 evra više od početne cene.

Milosavljević je prethodno kupio RTV Pančevo za 87.200 evra.

Agencija je objavila i da je RTV Inđija prodata jedinom ponuđaču Danijeli Šuši iz Šida za 63.458 evra, koliko je iznosila i početna cena.

Agencija za privatizaciju će s proglašenim kupcima zaključiti ugovore o prodaji kapitala nakon dobijanja pozitivnih mišljenja Ministarstva finansija, Uprave za sprečavanje pranja novca i Regulatornog tela za elektronske medija o nepostojanju smetnji za zaključivanje ugovora.

Od 72 medija u kojima država i lokalne samouprave imaju vlasništvo, do sada su prodati i RTV Trstenik, Televizija Apolo iz Novog Sada i RTV Novi Pazar. Za beogradsku televiziju Studio B stigla je jedna ponuda, čije će javno otvaranje biti obavljeno narednih dana.

Javne licitacije medija počele su 6. avgusta, a po novim propisima oni treba da budu privatizovani do kraja oktobra ove godine. Ako do tada ne dobiju novog vlasnika, njihove akcije će biti besplatno podeljene sadašnjim i bivšim radnicima.


 

 

 

 

 

   

Foto: KruNet

 

ostale vesti
Bookmark and Share  

Autor:N

_ _
KruNet, 2010. godina
VRH STRANE