Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 
  Sadržaj   Vesti - Kruševac
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2013.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
Gašić i sin drže tri televizije: I moja deca moraju od nečega da žive

 
01.03.2015
   

I moja deca moraju od nečega da žive, rekao je za „Blic“ ministar odbrane Bratislav Gašić, upitan o vlasništvu njegovog sina Vladana u nekoliko televizija

 

Ministar Gašić je preko firme „Saco“ d.o.o. vlasnik TV „Plus“ iz Kruševca, ali je upravljačka prava preneo na Dejana Miladinovića. Gašićev sin Vladan je vlasnik TV „Zona“ iz Niša, a preko firme „Zona plus“ d.o.o. jedan je od vlasnika sportske TV iz Kruševca. Gašićeva TV „Plus“ se jednim delom finansira iz budžeta Kruševca.

To je pokazao izveštaj Saveta za borbu protiv korupcije za period od 2011. do 2014, u kome piše da su pojedini političari, otvoreno ili preko članova porodice, vlasnici mahom lokalnih glasila.

- Televiziju imam 20 godina, a u politiku sam ušao 2008. - kaže Gašić, a na pitanje da li je njegova televizija koristila novac iz javnih sredstava, Gašić je kazao da je sve rađeno po konkursu.

 

 

 

 

 

   

Foto:Ministar odbrane

 

ostale vesti
Bookmark and Share  

Autor:Blic

_ _
KruNet, 2010. godina
VRH STRANE