Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 
  Sadržaj   Vesti - Kruševac
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2013.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
Muž (samo)ubica pokopan u Jasici, supruga - žrtva u Kruševcu!

 
09.01.2015
   

Tragično stradali supružnici Živorad i Violeta Đokić, koji su za sobom ostavili troje odrasle dece, sahranjeni 6. januara, ali u različito vreme

Živorad Đokić (54), koji je 5. januara ubio suprugu Violetu (51) u stanu u centru Kruševca, a potom izvršio samoubistvo, sahranjen je na groblju u Jasici, dok je pogreb nesrećne žene obavljen na Novom groblju u Kruševcu. Tragično stradali supružnici, koji su za sobom ostavili troje odrasle dece, sahranjeni su na isti dan, 6. januara, ali u različito vreme.

Đokić je bio psihijatrijski pacijent, lečen zbog paranoidne psihoze. Sudska mera obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi izrečena je zbog nasilja u porodici. Kobnog ponedeljka trebalo je da se vrati na nastavak lečenja.

- Minule dve godine pacijent je bio "slobodnjak", jer se šetao po bolničkom krugu, a bio mu je, pored terapijskih vikenda, odobravan i odlazak u Niš - navode u Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti u Gornjoj Toponici, gde je Đokić završio maja 2013. godine nakon lečenja u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu.

Lekari ističu da je i porodica bila zadovoljna ponašanjem pacijenta, te da je tražila i njegovo puštanje, uz periodični dolazak na kontrole. S tim se, međutim, nije složila bolnička komisija, pa je pacijent ostao na tzv. odeljenju forenzike. Od septembra iste godine upućivan je na terapijske vikende.

- Po okončanju cele istrage biće poznatije šta se odigravalo u ranim jutarnjim časovima u porodičnom domu - iznosi nezvanično izvor "Novosti". Prema prvim saznanjima, Živorad je napao ženu, izbo je više puta nožem, a potom se obreo na balkonu stana na šestom spratu, gde su i živeli. Odatle je skočio.

Komšije, prijatelji i kolege iz obližnje prodavnice obuće, gde je oko 15 godina radila pokojna Violeta, ostali su bez reči. Iako nije govorila o privatnom životu, a o problemima njenog supruga samo se posredno znalo, sagovornici "Novosti" ističu da je reč o divnoj ženi.

Tragedija Đokićevih koju je obeležilo ubistvo i samoubistvo nije, nažalost, jedina poslednjih godina u kruševačkom kraju. Krajem oktobra 2013. godine Milisav Ivanović (54) ubio je nevenčanu suprugu Daliborku Milićević (38) u garaži u krugu porodične kuće u Kukljinu.

Ženi je pucao direktno u glavu iz lovačke puške, a potom je jednim hicem presudio i sebi. I iza ove porodice ostalo je troje dece.

SERIJA UBISTAVA U RASINSKOM OKRUGU

PRETHODNIH godina serija ubistava je uzdrmala Rasinski okrug. U januaru 2012. ubijen je penzioner Milan Ramić (73), tako što ga je 32 puta izbola tada maloletna G. M. (16)! Iste godine odigrala su i dva oceubistva, te masakriranje Vesne Rakić (49) usred Fabrike IMK "14. oktobar", gde je radila. U jesen 2013. Bratislav Janković (55) zadao je supruzi Slađani (47) smrtonosne udarce metalnom šipkom, a u selu Crkvina dogodilo se i dvostruko čedomorstvo. Prošlu godinu obeležila su ubistva stomatologa Milutina Rokića (65) i Gorana Obradovića Suše (37) u javnosti poznatog kao vođa kruševačkog podzemlja. Ubice u oba slučaja nisu otkrivene.

 

 

 

 

   

Foto: /

 

ostale vesti
Bookmark and Share  

Autor:Vecernje novosti

_ _
KruNet, 2010. godina
VRH STRANE