Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 
  Sadržaj   Vesti - Kruševac
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2013.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
SKANDAL Komandir pretukao policajca: Od udarca sam dobio potres mozga

 
13.12.2014
   

Saobraćajni policajac je dobio batine na radnom mestu, u komandirovoj kancelariji, i završio u bolnici.

Komandir Saobraćajne policije u Kruševcu Momir Minić u utorak pre podne fizički je napao saobraćajca Ljubišu Rašića. Od udarca u vrata i pada, Rašić je zadobio nagnječenje na leđima i lakši potres mozga.
 

Rašiću je u utorak bio prvi radni dan pošto je 103 dana proveo na bolovanju.
Prema saznanjima „Blica“, od komandira Minića je zatražio nalog za službeni zadatak. Iznervirani Minić je, navodno, uhvatio Rašića za revere službene jakne, odgurao ga do vrata, a potom udario pesnicom u grudi. Ljubiša se od udarca zateturao i leđima pao na vrata i ragasto susedne kancelarije.
 

- Na leđima imam nagnječenje koje je konstatovao ortoped. Neurolog je utvrdio da sam doživeo i lakši potres mozga. Iz bolnice sam izašao na svoj zahtev. Otvorio sam bolovanje, idem u Beograd na dodatne lekarske preglede - rekao nam je u telefonskom razgovoru Ljubiša Rašić.

On nije hteo da objasni šta je nateralo komandira da ga napadne.

- Ništa više ne mogu da vam kažem. Tako me je savetovao advokat - dodao je Rašić.

Nisu dobili odobrenje
Od nadležnih u Policijskoj upravi Kruševac, kao ni od Momira Minića, nismo uspeli da dobijemo izjave ni komentar incidenta. Kako smo nezvanično saznali, nisu imali odobrenje iz Beograda da daju izjave za medije.

Sukob između Minića i Rakića ima podužu istoriju. Pre deset godina, Rašić je premešten u Brus, gde je proveo osam godina. Na osnovu naređenja tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, februara ove godine vraćen je u Kruševac, ali su se njegovi nesporazumi s Momirom Minićem nastavili. Pokušaj medijacije između njih dvojice završen je neuspehom, posle čega je Rašić otišao na bolovanje.

Ljubiša Rašić je u avgustu protiv komandira Minića podneo prijavu zbog mobinga, kao i krivičnu prijavu zbog zloupotrebe službenog položaja. Ova prijava je juče dopunjena zbog fizičkog napada.

Povodom incidenta između Minića i Rašića oglasio se i Sindikat srpske policije, koji je osudio napad na kolegu.

- Ovo je očiti pokazatelj i rezultat loše kadrovske politike u Policijskoj upravi Kruševac, jer se na rukovodeća mesta postavljaju ljudi loših moralnih, stručnih i profesionalnih kvaliteta. Očekujemo da ministar i direktor policije što hitnije reaguju - navodi se u saopštenju Sindikata srpske policije, koje je potpisao Zvonko Lazarević, predsednik za Regionalni centar Kruševac.

 

 

 

 

   

Foto: Ljubiša Rašić

 

ostale vesti
Bookmark and Share  

Autor:Blic

_ _
KruNet, 2010. godina
VRH STRANE