Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 
  Sadržaj   Vesti - Kruševac
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2013.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
DIREKTORKA RFZO KRUŠEVAC DALA OSTAVKU

 
13.12.2014
   

Direktorka filijale RFZO za Rasinski okrug Gorana Tomanović Jović podnela je ostavku na to mesto nakon inicijative 55 radnika ove ustanove koji su zatražili njenu smenu

Direktorka filijale RFZO za Rasinski okrug Gorana Tomanović Jović podnela je ostavku na to mesto nakon inicijative 55 radnika ove ustanove koji su zatražili njenu smenu. Iz filijale, gde radi 80 zaposlenih, prosleđene su prošle nedelje mnogobrojne žalbe na adresu direktora RFZO Momčila Babića, koji se, takođe, pre dva dana povukao sa funkcije.

Radnici kruševačke filijale u pismu na devet kucanih strana iznose zamerke na rad direktorke ocenjujući da od jula 2013, kada je imenovana, trpe torturu.

- Gotovo svakodnevno maltretira zaposlene, vrši pritisak na njih da “cinkare” druge zaposlene, bez povoda vređa i ponižava radnike pred drugim zaposlenima i osiguranicima - navodi se, između ostalog, u pismu.

Na dugačkom spisku žalbi je i rotacija tri radnice, premeštaj jedne zaposlene iz Varvarina u Kruševac, druge iz Kruševca u Ćićevac i treće iz Ćićevca u Varvarin. Dodaju da su otvarani istureni šalteri dok u filijali nema dovoljno izvršilaca, te da je direktora nezakonito koristila resurse stranke (SNS) čiji je funkcioner, u predizbornoj kampanji.

Direktorka Gorana Tomanović Jović odgovara, za “Novosti”, da su svi navodi radnika neosnovani i usmereni na progon nje i njene porodice. Negira optužbe, a navode u pismu kvalifikuje kao psihološko maltretiranje kojem je izložena od prvog dana dolaska u Filijalu.

PRETNjE U PISMU

NA adresu Filijale su, kažu, stigla tri pisma sa pretnjama smrću, a da je posle toga usledila i predstavka zaposlenih.

- Direktoru Fonda uputila sam ostavku da bih zaštitila sebe i svoju porodicu od ljudi koji ne žele i ne trpe red, rad i disciplinu - navodi se u odgovoru dostavljenom “Novostima”.

 

 

 

 

   

Foto: Gorana Tomanović Jović

 

ostale vesti
Bookmark and Share  

Autor:Novosti

_ _
KruNet, 2010. godina
VRH STRANE