Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 
  Sadržaj   Vesti - Kruševac
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2013.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
Hapšenja zbog štete Fondu za razvoj

 
18.09.2014
   


Policija u Kruševcu je podnela krivične prijave protiv četiri osobe koje su osumnjičene da su oštetili Fond za razvoj za oko 5,2 miliona dinara.

Krivična prijava je podneta protiv M.B. (52) kome je određeno i policijsko zadržavanje, kao i protiv njegovog sina i još dve osobe.

M.B. se sumnjiči da je kao saučesnik izvršio prevaru oštetivši Fond za 2,7 miliona dinara.

"Sumnja se da su M.B. i još dva lica, tokom 2009. i 2010. godine, lažnim prikazivanjem činjenica da su vlasnici nepokretnosti nad kojima je upisana hipoteka prvog reda u korist Fonda za razvoj, doveli u zabludu odgovorna lica Fonda da im plasiraju kredit u iznosu od 2,7 miliona dinara", saopštila je kruševačka policija.

Osumnjičeni su, potom, kako je navedeno, odobreni kredit, na osnovu fiktivne dokumentacije ugovora o kupovini opreme, podigli i iskoristili ga za sopstvene potrebe.

Dodaje se da je sin prvoosumnjičenog na isti način tokom 2010. godine doveo u zabludu Fond za razvoj i pribavio sebi i drugim licima protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 2,5 miliona dinara.

 

 

   

Foto: centar Kruševca

 

ostale vesti
Bookmark and Share  

Autor:B92

_ _
KruNet, 2010. godina
VRH STRANE