Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 
  Sadržaj   Vesti - Kruševac
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2013.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
Ispalili samo pet, a nabavili smo 98 raketa
 
27.08.2014
   


Predsednik opštine Trstenik Miroslav Aleksić najavio je danas da će pokrenuti odgovornost Sektora za vanredne situacije u Kruševcu i onih koji su "svojim nečinjenjem" naneli ogromnu štetu usevima u okolini Trstenika, u nevremenu koje je 21. avgusta pogodilo taj kraj.

Aleksić je na konferenciji za novinare rekao da je, i pored toga što je ovom sektoru u Kruševcu isporučeno čak 98 protivgradnih raketa, za koje su iz budžeta opštine Trstenik izdvojena tri miliona dinara, Radarski centar u Kruševcu je ispalio samo pet raketa.

"Protivgradne rakete nisu ispaljene, jer nisu ni podeljene strelcima u Trsteniku. U zvaničnom izveštaju Radarskog centra iz Kruševca koji smo dobili, piše da je tog dana ispaljeno samo pet protivgradnih raketa, a grad je na oko 600 hektara potpuno uništio useve koji su bili pred berbom. Sve je uništeno, a šteta je procenjena na 122 miliona dinara”, rekao je Aleksić, napominjući da su im samo dan pre nevremena, dostavili poslednjih 28 raketa.

Veliko nevreme, praćeno gradom, prošle nedelje je potpuno uništilo useve u trsteničkim selima, Riđevštica, Pajsak, Veluće, Gornja i Donja Omašnica, Golubovac i Tobolac.

 

 

   

Foto: Ilustracija

 

ostale vesti
Bookmark and Share  

Autor:Press

_ _
KruNet, 2010. godina
VRH STRANE