Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 
  Sadržaj   Vesti - Kruševac
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2013.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
Gašić uručio dva inhalatora Domu zdravlja
 
30.06.2014
   

Ministar odbrane Bratislav Gašić uručio je u subotu Službi za zdravstvenu zaštitu dece u Kruševcu dva inhalatora.Reč je o donaciji Labteka u vrednosti oko 1.000 evra, a kako je najavljeno, biće donirana još dva inhalatora.Gašić, bivši gradonačelnik Kruševca, najavio je da će sledeće nedelje biti donirano još dva vozila hitne pomoći kao i EKG za decu.

"Još kao gradonačelnik uz pomoć mojih prijatelja obećao sam da će dispanzer dobiti dva inhalatora koja su bila neophodna za rad Službe. Ovo je dokaz da nismo zaboravili da sve ono što obećamo ispunimo pre ili kasnije", rekao je Gašić novinarima u Kruševcu.

Direktorka Doma zdravlja Vesna Stević-Gajić zahvalila je ovom prilikom ministru Gašiću, rekavši da je ovom donacijom poboljšan kvalitet usluga doma zdravlja."Do sada je služba imala pet inhalatora, jedan aparat za merenje pulsa kod dece, što je bilo nedovoljno da se zbrinu mališani koji su patili od respiratornih infekcija na području grada, a kojih ima 30.000", objasnila je Stević-Gajić.Službi za zdravstvenui zaštitu dece danas su uručena i dva aparata za merenje pulsa.

 

 

 

   

Foto: ilustracija

 

ostale vesti
Bookmark and Share  

Autor:Kurir

_ _
KruNet, 2010. godina
VRH STRANE