Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 
  Sadržaj   Vesti - Kruševac
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2013.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
Ministru Gašiću Vidovdanska nagrada
 
30.06.2014
   

Ministru odbrane Bratislavu Gašiću večeras je na svečanoj sednici Skupštine grada Kruševca uručena Vidovdanska nagrada - najveće priznanje grada.

Gašić je nagradu dobio zbog toga što je obavljanjem funkcije gradonačelnika dao veliki doprinos razvoju grada, izgradnji infrastruktruire, vraćanju poverenja građana u organe lokalne samouprave i jačanju veza grada sa institucijama države, na taj način, kako se navodi u obrazloženju odluke, u Kruševcu je stvoren povoljniji ambijent za život.

On je poručio da je ovo nagrada njegovog tima koji je vodio grad u prethodne dve godine.

"Za to vreme Kruševac je postao grad u kome vredi živeti i u kome se vredi boriti i stvarati porodicu", rekao je ministar.

Istovremeno, dok je trajala sednica Skupštine grada radnici "14 oktobra", nezadovoljni situacijom u preduzeću, protestovali su ispred tog zdanja.

Oni su tražili razgovore sa predstavnicima nadležnih ministarstava, jer nisu primili zaostale plate kao i dobijanja kreditne podrške za preduzeće i sprovođenja socijalnog programa.

Gašić je, primajući nagradu, prokomentarisao taj protest, rekavši da se ponavlja stara slika koju su Srbi u istoriji "milion puta gledali", a to je da nikada ne znamo da se ujedinimo.

"Nama i hiljadu puta neko da pomogne i ako to ne učini hiljadu prvi put taj čovek je najgori na svetu. Upravo to vidimo ispred vrata ovog zdanja", rekao je Gašić, dodajući da je grad Kruševac u prethodne dve godine puno pomagao tim radnicima.

On se zbog toga izvinio gostima iz inostranstva, a prvenstveno ambasadoru Belorusije Vladimu Čuševu koji, kako je rekao Gašić, zna da se intenzivno pregovara o prodaji "14 oktobra".

Prema njegovim rečima, na ovaj način investitori se neće privući, jer Srbija mora da nauči da radi.

Gašić je poručio rukovodstvu grada da ono što je započeo na mestu gradonačelka završe do kraja.

 

 

 

   

Foto: Ministar odbrane

 

ostale vesti
Bookmark and Share  

Autor:B92

_ _
KruNet, 2010. godina
VRH STRANE