Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 
  Sadržaj   Vesti - Kruševac
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2013.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
POTOP U KRUŠEVCU: Za tri sata palo 26 litara kiše po metru kvadratnom
 
18.06.2014
   

Situacija je trenutno stabilna. Kritični bi mogli da budu bujični vodotokovi u području ispod Jastrepca, poput Ribarske reke kao i pritoke Rasine, kazao je Todorović iz Gradskog štaba za vanredne situacije.

Tokom popodneva na području Kruševca palo je 26 litara vode po metru kvadratnom, ali su za sada svi vodotokovi u tom kraju stabilni, rečeno je danas u Meteorološkoj stanici.

"Od 16.30 do 19.30 na području Kruševca je palo 26 litara vode po metru kvadratnom. Smenjivali su se jaki pljuskovi, pljuskovi i kiša, koja je i nakon toga nastavila da pada", rečeno je u kruševačkoj Meteorološkoj stranici.

Kako je kazao Dušan Todorović iz Gradskog štaba za vanredne situacije, situacija na vodotokovima na području Kruševca je za sada stabilna, ali se pomno prati, jer je najavljeno da će se padavine nastaviti tokom noći.

"Situacija je trenutno stabilna. Kritični bi mogli da budu bujični vodotokovi u području ispod Jastrepca, poput Ribarske reke kao i pritoke Rasine", kazao je Todorović.

On je dodao da je jedna kuća u Kukljinu pod vodom, a reč je o atmosferskoj vodi koju natopljena zemlja nije mogla da primi.

 

 

 

   

Foto: ilustracija

 

ostale vesti
Bookmark and Share  

Autor:Kurir

_ _
KruNet, 2010. godina
VRH STRANE