Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 
  Sadržaj   Vesti - Kruševac
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2013.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
Popadija dobila državni posao preko reda
 
13.05.2014
   

Za direktorku filijale Fonda zdravstvene zaštite u Kruševcu u ponovljenom pokušaju izabrana je Gorana Tomanović Jović, članica Gradskog odbora SNS.

Ona je dobila prednost u odnosu na četvoro nestranačkih kandidata, iako je pre imenovanja za direktorku zvanično bila zaposlena u privatnoj advokatskoj kancelariji i u Eparhiji kruševačkoj!

Gorana Tomanović Jović je diplomirala ekonomiju na „Megatrendu“, a pre nego što je postala v.d. direktora filijale RFZO u Kruševcu, jula 2013. godine, sakupila je dve godine i 11 meseci radnog staža. U konkursu se kao jedan od uslova pominje "najmanje pet godina radnog iskustva".

- Aprila 2012. godine sam došla u Eparhiju kruševačku na lični poziv vladike Davida. Pre toga sam radila u advokatskoj kancelariji "Petoševiću". Radni staž imate u knjižici, dok radno iskustvo možete steći na projektima u inostranstvu, a ja ga imam - objašnjava Gorana Jović Tomanović.

U Eparhiji je radila u vreme dok je njen suprug, sveštenik Lazar Jović, bio lični sekretar vladike Davida.

Ovo je bio drugi konkurs za direktora RFZO u poslednjih šest meseci.
Pored Gorane Tomanović Jović, prijavili su se i Ljiljana Lazarević, bivša direktorka NBS u Kruševcu, diplomirani ekonomista, Marija Vesligaj, doktor Nenad Krstić, službenik RFZO, i Branislava Brkić, pravnica sa 17 godina radnog staža.

- Obaveštenje o rezultatima dobila sam sedam dana nakon zakonom predviđenog roka. Tražiću uvid u dokumentaciju svih kandidata - kaže Brkićeva.

 

 

 

   

Foto: Blic

 

ostale vesti
Bookmark and Share  

Autor: Blic

_ _
KruNet, 2010. godina
VRH STRANE