Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 
  Sadržaj   Vesti - Kruševac
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2013.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
Nestorović gradonačelnik Kruševca
 
01.05.2014
   

 

Dragi Nestorović izabran je za novog gradonačelnika Kruševca nakon što je njegov prethodnik Bratislav Gašić imenovan za ministra odbrane.

Skupština Kruševca danas je prihvatila ostavku gradonačelnika Bratislava Gašića koji je postao ministar odbrane Srbije, i za novog gradonačelnika izabrala Dragog Nestorovića, diplomiranog mašinskog inženjera.

Nestorović je bio generalni direktor IMK "14. oktobar".

Dragi Nestorović je rođen 1957. godine, mašinstvo je diplomirao u Kragujevcu, a specijalizaciju završio u Japanu i Italiji. U IMK "14. oktobar" radio je od 1985. godine, član je Privredne komore Srbije,

Odbora za ekonomske odnose sa inostranstvom, i potpredsednik je Srpske napredne stranke u Kruševcu.

Ostavkom gradonačelnika Gašića, automatski je prestao i mandat zamenika gradonačelnika Siniše Maksimovića (SPS) koji je izabran za poslanika, kao i svih članova Gradskog veća.

Na predlog novog gradonačelnika, Skupština je izabrala novu devetočlanu gradsku vladu. Nova zamenica gradonačelnika je Jasmina Palurović koja je do sada bila zamenica direktora "JAT apartmana" na Kopaoniku.

Gašić je u oproštajnom govoru zahvalio stranačkim kolegama, sadašnjim i bivšim koalicionim partnerima, ali i opoziciji, zbog podrške koju je tokom dvogodišnjeg gradonačelničkog mandata imao u "revitalizaciji Kruševca".

"Kruševac mora mnogo da se voli da bi se uspešno radilo za njega. Volite svoj grad kao što sam ga ja voleo, a ja neću nikada zaboraviti moj grad i uvek ću raditi za njega", rekao je Gašić novom rukovodstvu.

Odbornička grupa SNS, najbrojnija u lokalnom parlamentu Kruševca, dobila je "pojačanje" od pet novih članova - četvoro je prešlo iz odborničke grupe "Dr Branislav Katančević", a jedan iz odborničke grupe "Zajedno za Srbiju".

 

 

   

Foto: 14-oktobar

 

ostale vesti
Bookmark and Share  

Autor: B-92

_ _
KruNet, 2010. godina
VRH STRANE