Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 
  Sadržaj   Vesti - Kruševac
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2013.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
Put za Jastrebac biće saniran do 1. maja
 
24.04.2014
   

 

Magistralni put Đunis - Deligrad je prohodan za saobraćaj, ali je još zatvoren, kao i putni pravac Đunis - Mrzenica

Vodostaj na Velikoj Moravi je malo porastao, ali osim u Ćupriji i Bagrdanu, nigde nije prešao redovnu odbranu od poplava, izjavio je danas načelnik Odeljenja za vanrdene sitauacije MUP Srbije za Pomoravski okrug Goran Kušić. Maksimalni porast nivoa Velike Morave se "očekuje danas ili sutra".

Vodostaj Južne Morave kod Đunisa od jutros je u opadanju i sada je niži za oko 30 centimetara, rekao je Dušan Todorović iz kruševačkog Staba za vanredne situacije. Prema njegovim rečima, naseljeno mesto Đunis više nije ugroženo.

Magistralni put Đunis - Deligrad je prohodan za saobraćaj, ali je još uvek zatvoren, kao i putni pravac Đunis - Mrzenica, napomenuo je Todorović. "Na licu mesta je devet pripadnika vatrogasno - spasilačkog bataljona sa četiri vozila i četvoro radnika Policijske uprave" - precizirao je on i dodao da se voda povlači i iz dvorišta domaćinstava koja su bila ugrožena.

Direktor JP "Putevi Srbije" Zoran Drobnjak izjavio je danas u Kruševcu da će put ka izletištu Jastrebac biti saniran do 1. maja.Taj putni pravac na kome se sada umesto asfalta nalaze dva velika kratera širine od preko 10 metara je prekinut usled obrušavanja zemlje čemu su doprinele jake kiše.Pre nekoliko dana je i oko 50 srednjoškolaca zbog toga bilo "zarobljeno" na planini.Na prijemu kod gradonačelnika Kruševca Bratislava Gašića, Drobnjak je objasnio da će put ka Jastrepcu biti prioritet napomenuvši da će i ostali uništeni putni pravci biti sanirani – put za Trmčare, Sezemče i Lomnicu, kao i put ka selu Buci."Zahvaljujući Vladi Srbije, ministarstvu saobraćaja i javnom preduzeću "Putevi Srbije" u Kruševac će ove godine biti uloženo više od 300 miliona dinara u putnu infrastrukturu, a jedan deo se odnosi na izgradnju četiri trake prema Brusu", rekao je Drobnjak.Gašić je izrazio zadovoljstvo što ce put ka izletištu koje je tradicionalno Kruševljanima omiljeno mesto za obeležavanje Prvog maja biti saniran do tada.

 

 

   

Foto: fonet

 

ostale vesti
Bookmark and Share  

Autor: Tanjug

_ _
KruNet, 2010. godina
VRH STRANE