Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 
  Sadržaj   Vesti - Kruševac
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2013.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
DRAMA NA JASTREPCU: Odron zarobio 50 đaka u planinarskom domu
 
19.04.2014
   

Ekipe Štaba za vanredne situacije rade na bezbednom povratku učenika, koji se očekuje do večeras.

Pedesetak učenika srednjih škola iz Kruševca "zarobljeno" je u planinarskom domu na Jastrepcu, zbog odrona zemlje na putu do te planine, rečeno je na sastanku Štaba za vanredne situacije.

Kako je istaknuto, ekipe Štaba za vanredne situacije rade na bezbednom povratku učenika, koji se očekuje do večeras.Putni pravac Kruševac-Jastrebac prekinut je, kako je rečeno, usled obrušavanja zemlje, čemu su doprinele jake kiše.

Ekipe odeljenja za vanredne situacije su već na terenu, ali otežavajuća okolnost je što su prekinute telefonske linije, a nema ni dometa za mobilne telefone.

"To znači da članovi ekipe prvo moraju da provere kako su deca, pa da onda odu do mesta gde ima telefona, da nam to jave, pa da se vrate kod učenika", objasnili su predstavnici odeljenja za vanredne situacije na sastanku štaba.
Kako je navedeno, očekuje se da će do večeras učenici biti u svojim domovima, a roditeljima je poručeno da nemaju razloga za brigu.

 

 

   

Foto: Ilustracija

 

ostale vesti
Bookmark and Share  

Autor:Kurir

_ _
KruNet, 2010. godina
VRH STRANE