Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 
  Sadržaj   Vesti - Kruševac
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2013.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
Novi Pazar plaća 9.000 evra Napretku zbog štete na tribinama!
 
14.04.2014
   

Srpski fudbalski superligaš Novi Pazar osudio je huligansko ponašanje svojih navijača i incidente koje su izazvali na prvenstvenoj utakmici 23. kola u subotu protiv Napretka u Kruševcu.

Upravni odbor kluba izdao je saopštenje u kojem ističe da su na stadionu u Kruševcu viđene scene kojima nije mesto na sportskim borilištima i koje su “svakako za osudu”, a da će načinjenu materijalnu štetu Novi Pazar nadoknaditi domaćinu.

- FK Novi Pazar će u narednim danima pokušati da utvrdi ko su ljudi među navijačima koji sebe nazivaju navijačima Novog Pazara, a koji su verovatno insinuirani iz raznih razloga, samo ne sportskih, i da li su namerno izazvali incidente. Očigledno nekim ljudima ne odgovara uspeh našeg kluba kada pri vođstvu od 1:0 prave incidente, kao i u završnici meča kada se lomio rezultat – navodi se u saopštenju Pazaraca.

Dodaje se da su predstavnici kluba imali dogovor sa navijačima o fer i sportskom navijanju, ali da “to nije bilo dovoljno”.

- Čak je i sam predsednik kluba pokušao lično na poluvremenu da ih zamoli i podseti na dogovor. Ishod svega je da je prilikom pražnjena dela tribine, gde su bili smešteni naši navijači, došlo do obračuna sa policijom i redarima u kojima je povređeno više lica. Na organima koji su zaduženi za organizaciju I bezbednost meča je da utvrde da li je bilo prekoračenja ovlašćenja, kao i da se pronađu i procesuiraju vinovnici ovih incidenata – zaključuje se u saopštenju FK Novi Pazar.

Subotnja utakmica, koju je Napredak dobio sa 2:1, dva puta je bila prekinuta. Krajem prvog poluvremena pristalice Novog Pazara lomile su stolice na stadionu Napretka nakon izjednačujućeg gola domaćeg tima, da bi u drugom delu nastavili sa huliganskim ponašanjem.

Neredi na tribinama usledili su kada je poništen gol Pazaraca u 69. minutu, a kulminirali su kada je Božović zatresao mrežu gostiju za pobedu Napretka od 2:1. Gostujući navijači ponovo su lomili stolice i uzvikivali uvredljive parole, pa su nakon intervencije policije izbačeni sa stadiona.

- Polomljeno je 499 stolica, a ugradnja svake košta oko 20 evra – rekao je upravnik napretkovog stadiona Nebojša Popović.

 

 

   

Foto: /

 

ostale vesti
Bookmark and Share  

Autor:Telegraf

_ _
KruNet, 2010. godina
VRH STRANE