Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 
  Sadržaj   Vesti - Kruševac
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2013.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
Akcija“Jedan lajk – jedan obrok” 
 
05.04.2014
   

U okviru akcije “Jedan lajk - jedan obrok” portal Životinje.rs posetio je, 3.aprila 2014.godine, Prihvatilište Zoohigijene Kruševac i Organizaciju za zaštitu i prava životinja Orpak, povodom doniranja 450 kilograma Dog and Style hrane za napuštene životinje.
Svesni smo teškoća sa kojima se suočavaju ljudi koji brinu o napuštenim životinjama, pa smo do sada, u okviru akcije “Jedan lajk-jedan obrok”, koja traje preko godinu dana, obezbedili više od 3 tone hrane za napuštene pse i mačke koje žive u azilima širom Srbije.
Naravno, posebnu zahvalnost dugujemo našim partnerima, u ovom slučaju to su Veterinarski zavod Subotice, kao i Blic, naš medijski partner.

Detaljnije o akciji “Jedan lajk – jedan obrok” 
Ideja za ovu akciju nastala je našom rešenošću da se kao Internet portal koji se bavi životinjama aktivnije uključimo u rešavanje aktuelnih problema koji se tiču napuštenih pasa i mačaka u Srbiji.
U skladu sa našim aktivnostima koje su prevashodno okrenute delovanju na Internetu, osmislili smo krajnje zanimljivu akciju koja je naišla na izuzetan odziv građana.
Koncept akcije je vrlo jednostavan. Svaka nova registrovana poseta Facebook stranici našeg portala Životinje.rs obezbeđuje jedan obrok za životinje u azilima. Akcije ovog tipa lako postanu ‘’viralne’’ jer se brzo prenose putem Interneta, a od učesnika ne zahtevaju faktički ništa osim jednog klika.
Cilj jeste da se na drugačiji način proširi svest naših posetilaca o problematici napuštenih pasa i njihovom zbrinjavanju, kao i da posetiocima portala pružimo mogućnost da na vrlo jednostavan način i sami uzmu učešća u akciji, i praktično da bez ikakvih sredstava i uloženog vremena, pomognu napuštenim životinjama.

O inicijatoru akcije:
Internet portal Životinje.rs je najveći Internet portal u regionu koji se prevashodno bavi životinjama. Osnovan je 2010. godine sa ciljem da postane p

rva online enciklopedija o životinjama na srpskom jeziku. Vremenom, broj informacija na portalu je rastao, interesovanje za naše sadržaje je bivalo sve veće, dok je broj posetilaca nakon gotovo četiri godine postojanja portala na zavidnom nivou.
Pored enciklopedijskog sadržaja koji svakog dana raste, na portalu se nalazi veliki broj informacija namenjenih vlasnicima i ljubiteljima životinja. Naša informativna redakcija na dnevnom nivou obradi i objavi najnovije vesti iz životinjskog sveta.
U okviru portala funkcioniše i najveći online petshop u regionu. Otvaranjem online petshop-a, zaokružili smo našu online priču, i sada ljubiteljima i vlasnicima životinja nudimo potpunu uslugu: od informacija, saveta veterinara i vesti, do konkretnih proizvoda koje mogu poručiti putem Interneta.
Pored online aktivnosti, novinari naše redakcije prate dešavanja u društvu, i prisustvuju svim događajima i manifestacijama koje se bave životinjama, i koja su u skladu sa našim osnovnim postulatima – ljubav prema životinjama i borba za zaštitu njihovih prava.

 

 

 

   

Foto: /

 

ostale vesti
Bookmark and Share  

Autor:KruNet

_ _
KruNet, 2010. godina
VRH STRANE