Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 
  Sadržaj   Vesti - Kruševac
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2013.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
Rukama zadavio nevenčanu suprugu!
 
13.03.2014
   

Pripadnici Policijske uprave u Kruševcu uhapsili su D. O. (40) iz Kruševca zbog sumnje da je u utorak, u popodnevnim satima, ubio Jadranku S. (46) iz Novog Sada sa kojom je živeo u zajednici nekoliko poslednjih meseci.

D. O. je uhapšen zbog sumnje da je Jadranku S. zadavio rukama posle kraće svađe. Nakon zločina je pobegao iz kuće, ali su ga pripadnici policije brzo locirali i uhapsili.


U kućici, u ulici Save Miloševića 123, u prigradskom naselju Bivolje, nismo zatekli nikoga.

- Doselili su se pre dva meseca na preporuku prethodnih stanara. Čuo sam da je ona iz Bačke Palanke i da je tamo bila silovana, pa je njen sin ubio nasilnika, a ona prihvatila krivicu i odležala osam godina u zatvoru. Po izlasku je, preko interneta, upoznala tog čoveka iz Šanca. Živeli su kod njegovih u kući, a onda su od mene uzeli stan. Retko sam ih viđao.
Nisu pravili probleme. Ne znam od čega su živeli. Načuo sam da je ona pevala po kafanama – rekao nam je Andra Veljković, vlasnik kuće u kojoj je pronađen leš, koji živi nekih stotinak metara dalje od mesta zločina.

Policija u prvom trenutku nije bila sigurna da li je reč o zločinu, a tek je obdukcija pokazala da je Jadranka S. zadavljena.

Komšije iz ulice kažu da su pokojnu Jadranku retko viđali, a većina nije znala ni kako se zove.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Foto:

 

ostale vesti
Bookmark and Share  

Autor:ALO

_ _
KruNet, 2010. godina
VRH STRANE