Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 
  Sadržaj   Vesti - Kruševac
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2013.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
Radnici IMK 14. oktobra odustali od protesta
 
13.03.2014
   

Samostalni sindikat Industrije mašina i komponenata "14. oktobar" odustao je u sredu od protestne šetnje kruševačkim ulicama, jer je u utorak, posle izlaska na ulicu dela zaposlenih, iz poslovodstva i lokalne samouprave, saopšteno da su ti protesti politički motivisani.

"Zamrzli smo protest dok ne prodju izbori, jer su nam upućene prozivke da protest ima političku pozadinu, što nije tačno. Politika nema nikakve veze sa nama, reč je o aktivnosti sindikata i rešavanju problema radnika", rekao je agenciji Beta predsednik Samostalnog sindikata u IMK "14. oktobar" Ljubiša Velimirović.

Samostalni sindikat je u serdu u saopštenju podsetio da su zahtevi reprezentativnih sindikata nepromenjeni i da se odnose na isplatu 15 zaostalih zarada, dugoročnu i sistemsku overu knjižica (koje su im sada overene do 30. juna), povezivanje radnog staža, realizaciju socijalnog programa, te odgovor zašto se ne realizuje kreditna podrška za proizvodnju.

Taj sindikat je, ističući da je reč o problemu socijalne prirode, pozvao prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vičića, "da pokaže demokratičnost u postupanju i primi predstavnike Samostalnog sindikata IMK '14. oktobar', radi upoznavanja sa situacijom, a prilikom njegovog današnjeg dolaska u Kruševac".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Foto: ilustracija

 

ostale vesti
Bookmark and Share  

Autor: (Beta)

_ _
KruNet, 2010. godina
VRH STRANE