Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 
  Sadržaj   Vesti - Kruševac
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2013.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
Zašto je policajac spalio diplomu?
 
07.03.2014
   

Policajac Zvonko Lazarević spalio je svoju diplomu Fakulteta odbrane, jer je, kaže policijska uprava u Kruševcu godinama ne priznaje.

Ukoliko nadležni uskoro ne odgovore na njegove brojne zahteve najavljuje i radikalne mere.

Od dokaza o visokom obrazovanju, ostala je samo prazna kutija. Godine studiranja na Fakultetu odbrane se nisu isplatile, pa je Zvonko Lazarević, policajac iz Kruševca, odlučio da spali diplomu, jer, kako kaže, u ovoj zemlji nema nikakvu vrednost.

Pre deset godina je prebačen iz Kruševca u Trstenik, pa svakodnevno mora da putuje i ostavlja porodicu. Bezuspešno je aplicirao za radno mesto načelnika Saobraćajne policije i do danas nije dobio nikakvo objašnjenje.

U Sindikatu srpske policije kažu da do ovakvih problema dolazi jer su na odlučujućim mestima u policiji nestručni ljudi.

Lazarević je o svom problemu pisao i Vladi Srbije i rekao je da će od ponedeljka štrajkovati glađu, ukoliko ne dobije nikakav odgovor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Foto: B92

 

ostale vesti
Bookmark and Share  

Autor: B92

_ _
KruNet, 2010. godina
VRH STRANE