Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 
  Sadržaj   Vesti - Kruševac
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2013.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
Ostaje ista cena parkiranja u Kruševcu
 
12.02.2014
   

Iako je Skupština grada u Kruševcu odobrila povećanje cene parkiranja u tom gradu za 20 odsto, cene se sigurno neće menjati do sredine godine.

Kako je Tanjugu rekao direktor Javnog preduzeća “Poslovni centar”, Dragi Marković, parkiranje u Kruševcu je najjeftinije u Srbiji i košta 30 dinara i 24 dinara u takozvanoj crvenoj odnosno žutoj zoni i napominje da će i najavljenim poskupljenjem te cene ostati najniže.

Prihod od parkinga koji ide u gradski budžet u proseku iznosi 4 miliona dinara mesečno, a Poslovni centar naplaćuje samo uslugu održavanja i kontrole parkinga, objasnio je on.

Iako u tom gradu ima oko 2.000 obeleženih parking mesta, problem sa nedostatkom parking mesta je dugoročan, a jedino rešenje je, napominje Marković, izgradnja parking garaže.

"Moj cilj je bio da se napravi garaža, a za sada se snalazimo onako kako nam to uslovi dozvoljavaju. Obeležavamo parking mesta svuda gde je to moguće, a jedan novi parking sa 180 mesta je napravljen kod Hale sportova koji je rasteretio grad” – ističe direktor Poslovnog centra.

On je dodao da je za invalide obezbeđeno 240 besplatnih karti za parkiranje, a za tu kategoriju su rezervisana i parking mesta tamo gde im je najpotrebnije (RFZO, Poreska uprava, Gradska uprava, Pošta...).

Parking servis u Kruševcu je oformljen pre 12 godina, a pre sedam godina počela je naplata putem SMS-a.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Foto: Akter

 

ostale vesti
Bookmark and Share  

Autor: Akter

_ _
KruNet, 2010. godina
VRH STRANE