Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 
  Sadržaj   Vesti - Kruševac
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2013.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
Kovencija naprednjaka u Kruševcu: Gašić protiv smena
 
20.09.2013
   

Potredsednik Srpske napredne stranke (SNS) i kruševački gradonačelnik Bratislav Gašić ocenio je da pojedini gradonačlenici i predsednici opština nisu dobro radili svoj posao u prethodnih godinu dana, ali je dodao da današnjem sastanku stranke u Kruševcu neće biti smenjivanja.

„Danas bi bilo neumesno razgovarati o smenama. Danas su tu prisutni ministri, državni sekretari, pomoćnici ministra i ovo je zapravo povezivanje ljudi, kako im pomoći, kako da dođu na eduakciju, kod koga, da razgovaramo”, rekao je Gašić za Radio-televiziju Srbije (RTS).

Gašić je zakazao sastank u Kruševcu na kojem će 96 predsednika lokalne samouprave iz redova SNS-a podneti izveštaje o radu u prvih godinu dana svojih mandata pred najvišim funkcionerima stranke.

Prvi će izveštaj podneti Gašić, a potom svi gradonačelnici i predsednici opština.

Gašić je istakao da su pojedini predstavnici lokalnih samouprava pokazali da su bili „samozadovoljni svojim funkcijama” i da nisu dovoljno računa posvetili građanima.

„Moramo više da radimo, jedini način da Srbija bude moderna zemlja jeste da radimo 24 sata kako bi narod mogao da živi bolje”, rekao je Gašić.

Prema njegovim rečima, neophodno je, međutim, i razumevanje za lokalne funkcionere, jer su jedinice samuprave zatečene u očajnom stanju sa milionskim dugovima.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

   

Foto: gradonačelnik Kruševca

 

ostale vesti
Bookmark and Share  

Autor:Beta

_ _
KruNet, 2010. godina
VRH STRANE