Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 
  Sadržaj   Vesti - Kruševac
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2013.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
Srpski vinjak ide u svet, a flaša?
 
09.05.2013
   

Ako je već ocenjeno da se srpski vinjak ubraja medju četiri najbolja pića u svetu, onda je red, da se ovo kvalitetno piće nadje i u svetskoj ambalaži.

Nova, potpuno drugačija boca, od dosadašnje, očekuje se već sledećeg meseca, kada će prve količine u izmenjenom pakovanju krenuti za Francusku.

Ovim rečima, Zoran Bekrić, direktor "Rubina", iz Kruševca, ocenjuje odluku menadžmenta fabrike da vinjak, piće, na kojem insistiraju francuski stručnjaci iz destilerije "De la Tour", uskoro dobije potpuno novu ambalažu, u kojoj će moći da putuje u - svet. 

"Svi znaju da je vinjak jedan od nacionalnih brendova Srbije, da je visoko prepoznatljiv na tržištu u znanom pakovanju i da redizajn ambalaže zahteva našu izuzetnu opreznost. Sa druge strane, ako po kvalitetu možemo da pariramo najboljim svetskim brendovima, zašto ne bi mogli i po ambalaži i pakovanju? Aprilska poseta poznatih stručnjaka ima za nas veliki značaj i pomogla nam je da prelomimo sve dileme i krenemo da razmišljamo o vinjaku kao o vrhunskom proizvodu i za Srbiju i svet." 

Naime, Andre Šrajner iz francuske destilerije "De la Tour", impresioniran nedavnom posetom kruševačkom proizvodjaču, rekao je, a mediji preneli, da se "Rubinov" Vinjak može svrstati medju četiri najbolja brenda na svetu, a Ralf Cimerman, direktor kompanije "Salco" iz Švajcarske koja izmedju ostalih, distribuira Kurvoazije i Bakardi, naglasio je da za "Rubin" postoji prostor na svetskom tržištu, jer je potrošnja takozvanih obojenih pića poslednjih godina u porastu. Da li to znači da će posle redizajna boce i etikete vinjaka, ovo piće u luksuznoj ambalaži da krene najpre u Francusku, a zatim i ostale zemlje sveta? 

"Verujem da će novo pakovanje vinjaka, pre svega, obradovati naše dugogodišnje potrošače, a verujem i da će se dopasti i drugima, probirljivijim. Francuzi su se uverili zašto je domaći, srpski vinjak najprodavaniji u svojoj kategoriji, mi i dalje garantujemo zakvalitet i to da je u pitanju apsolutno prirodan proizvod, koji se pravi od groždja, bez veštačkih boja", objasnio je Bekrić. 

Jasno je da je izgled nove ambalaže vinjaka za sada tajna. Prema rečima Bekrića, dizajn, etiketa i oblik boce biće poput svetskih i još nevidjenih oblika na našim prostorima. Ali, stare boce, neće nestati preko noći. 

"Mi poštujemo i cenimo naše potrošače i ne želimo ovakvim potezom da ih izgubimo da bi dobili neke druge. Zbog toga smo odlučili da, paralelno sa uvodjenjem novog dizajniranog vinjaka, nastavimo da distriburiamo i onaj u staroj, prepoznatljivoj ambalaži."

 

 

 

 

   

Foto:

 

ostale vesti
Bookmark and Share  

Autor: B92

_ _
KruNet, 2010. godina
VRH STRANE