Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 
  Sadržaj   Vesti - Kruševac
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2013.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
"Tračara" zapalila Kruševac: Preko Fejsbuka šire glasine o seksualnom životu srednjoškolaca
 
04.03.2013
   

Nepoznati autori u maniru američke serije "Tračara" ("Gošip Girl") šire neistine o seksualnim aktivnostima svojih vršnjaka i poznanika.

Glavna tema među kruševačkim srednjoškolcima u poslednjih desetak dana su anonimni profili "tračara" na Fejsbuku. U nameri da spreče ovakav vid traumatizovanja dece nekoliko Kruševljana je podnelo prijave Specijalnom tužilaštvu na visoki tehnološki kriminal. 

„Ko su po vašem mišljenju najveće k.... u Kruševcu? Šaljite poruke u Inbox!“, „Potajno saznajemo da M. M. vara svog dečka P. P. u najveće!“, „D. N. iz Hemijske škole dohvatila se u WC-u sa dečkom iz prvog razreda, a ima dečka s kojim je dugo u vezi i koga navodno voli!“,“R. T. je napokon smuvao i 12. učenicu Ekonomske škole. Ko li će biti srećnica broj 13?!“, “J. S. iz Ekonomske danas posle četvrtog časa ušla u crni BMW! Vozio je dečko stariji od nje minimum 10 godina. U kolima je bila i njena devojka M. G. ih Hemijske škole...!“ 

"Moja ćerka je žrtva jedne takve tračare. Potpuno je traumirana, a čak je bila spremna da se i potuče sa nekim devojkama za koje sumnja da su možda autorke gadosti", priča Slobodan R. 

Sa još nekoliko ljudi čija su deca žrtve „kruševačkih tračara“ Slobodan se obratio zaštitniku građana i Specijalnom tužilaštvu za visokotehnološki kriminal

"Svoje Tračare sada već imaju i osnovne škole. Momak koga poznajem je proglašen homoseksualcem i dečko je potpuno izbezumljen, na ivici samoubistva. Najstrašnije je što se u tračevima precizno navode imena i prezimena, odeljenja i škole", kaže Dragan L., čija se ćerka takođe našla na meti tračeva. 

 

   

Foto:

 

ostale vesti
Bookmark and Share  

Autor: S media/Blic

_ _
KruNet, 2010. godina
VRH STRANE