Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 
  Sadržaj   Vesti - Kruševac
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2013.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
RASULO U DS: Cela centralna Srbija prebegla kod Petrovića!
 
28.02.2013
   

Nakon šabačkog, i članovi gradskih odbora DS u Kruševcu, Nišu i Sremskoj Mitrovici istupiće iz ove stranka

 

Veliki broj članova gradskih odbora Demokratske stranke u Kruševcu, Nišu i Sremskoj Mitrovici, poput članova Gradskog odbora u Šapcu, sprema se da istupi iz ove partije i priključi Dušanu Petroviću, saznaje Kurir.

Petrović, koji je nedavno isključen iz DS zbog nepoštovanja odluka organa stranke i odbijanja da vrati poslanički mandat, formirao je svoj poslanički klub Zajedno za Srbiju u Skupštini Srbije, a uskoro bi trebalo da osnuje i novu stranku. Prema nezvaničnim saznanjima Kurira, kod Petrovića bi uskoro trebalo da prebegnu članovi još desetak odbora iz centralne Srbije.

- U kontaktu sam sa članovima mnogih gradskih odbora DS u Srbiji i očekujem da će uskoro još njih da mi se priključi. Javlja mi se veliki broj članova DS koji su zainteresovani da podrže novoosnovani poslanički klub, ali i da istupe iz ove partije i priključe se inicijativnom odboru za osnivanje nove stranke - objašnjava Petrović i podseća da je gotovo ceo Gradski odbor DS u Šapcu, odnosno 82 od ukupno 94 člana istupilo iz stranke i pokrenulo inicijativni odbor za osnivanje nove stranke.

Bivši zamenik predsednika DS Borisa Tadića kaže i da će iskoristiti vreme do osnivanja stranke kako bi predstavio program koji će se bazirati na decentralizaciji zemlje.
Dušan Petrović je za Kurir potvrdio i da je prošle nedelje razgovarao sa Vukom Jeremićem ali da on još nije odlučio kako će izgledati njegova dalja politička karijera i da li će se priključiti nekoj stranci i kojoj. 

Predsednik Političkog saveta DS Dragoljub Mićunović rekao je da ne namerava da istupi iz stranke.
- Demokratsku stranku sam ja osnovao, ona je moja kuća, ako me iz nje neko istera, to je već druga stvar. Ja da je napustim i prepustim drugima, sigurno neću - rekao je Mićunović. On je rekao i da sa liderom DS Draganom Đilasom ima dobru saradnju i da je stvorena nerealna predstava da se unutar DS „ljudi kolju“ u borbi svakog protiv svih.

 

   

Foto: Petrović/Djilas

 

ostale vesti
Bookmark and Share  

Autor: Kurir

_ _
KruNet, 2010. godina
VRH STRANE