STARTER ............. STARTER............. STARTER ............. STARTER............. STARTER............. STARTER............. STARTER............. STARTER............. STARTER............. STARTER
Napredak doveo trenera koji ne sme da radi dve godine!

27.08.2014

Dogodila se prva smena trenera u novoj sezoni Super lige. Siniša Gogić nije više trener Napretka, a na njegovo mesto je stigao Branko Smiljanić. Nekadašnji selector Libije i Jordana, godinama prisutan u arapskom svetu, preuzeo je komandnu palicu od nekadašnjeg šefa stručnog štaba Crvene zvezde, ali njegovo postavljanje na klupu kluba iz Kruševca ispraćeno je kontroverzama i velikom dilemom da li može da obavlja posao, prenosi "Mocart sport".

Naime, Branko Smiljanić se nalazi pod dvogodišnjom zabranom bavljenja trenerskim poslom, koja je rezultat napada na sudiju Dalibora Jovanovića na utakmici Prve lige Srbije Smederevo - Jedinstvo Putevi prošlog proleća. On je pratio meč koji je sa klupe Smedereva vodio njegov sin Nemanja (drugi sin Milan je, inače, bivši prvotimac Partizana, sada član Genčlerbirligija) i optužen je da je fizički nasrnuo na arbitra, nezadovoljan njegovim odlukama.

Zbog tog incidenta je njemu nedavno potvrđena kazna prema kojoj ne može da vodi ni treninge ni utakmice, ali u srpskom fudbalu je sve moguće, pa se u Napretku nadaju da će odgovorni u FSS ublažiti kaznu.
"Zbog incidenta u trenutku afekta, koji nije opravdan, mislimo da ne bi trebalo zaboraviti sve Smiljanićeve vrline, uspešnu karijeru i toliko strogo suditi stručnjaku, koji je proizveo brojne asove, promovisao naš fudbal u svetu. Verujemo da će nadležni imati sluha za naš apel i siguran sam da sa Brankom Smiljanićem za Napredak stižu bolji dani", rekao je za "Sportski žurnal" sportski direktor Napretka Nedeljko Ostojić.

Izvor: Vesti Online; foto: Branko Smiljanić

Bookmark and Share  


 

KORISNI LINKOVI
STARTER MESECA SEPTEMBAR

MARKETING


Dragiša Binić

KruNet Web Dizajn