STARTER ............. STARTER............. STARTER ............. STARTER............. STARTER............. STARTER............. STARTER............. STARTER............. STARTER............. STARTER
Razočarenje u Kruševcu: I poraženi i poniženi

 

25.08.2014

Nažalost, naši najiskusniji igrači nisu poneli teret, a možda sam i ja precenio njihove mogućnosti, kaže trener Napretka Siniša Gogić.

POTPUNO neočekivano i mimo optimističkih najava uoči prvenstva, fudbaleri Napretka posle tri kola osvojili su samo bod. U svemu je najgore što su izgubili dve utakmice na svom terenu, drugu od OFK Beograda s ubedljivih 2:4. Razočarana igrom i rezultatima, kruševačka publika ispratila je ekipu zvižducima, a skandiranjem "Gogiću, odlazi" jasno pokazala šta misli o treneru Napretka.

Protiv OFK Beograda "čarapani" su igrali slabo, konfuzno, a posebno su bili "tanki" i neorganizovani u odbrani. Gosti ne samo da su ih porazili, već i ponizili, propuštajući pritom još nekoliko šansi za ubedljiviji trijumf.

- Šta reći kada se primi gol u 20. sekundi igre, a posle osam minuta drugi i to kroz srce odbrane. Kada se tako krene, vrlo je teško da se igrači vrate. Ne znam šta drugo da kažem, čestitam gostima na pobedi, očitali su nam lekciju kako se igra jednostavan fudbal, kako se prave kontre - kazao je Siniša Gogić, trener Napretka.

U pojedinim periodima utakmice stekao se utisak da "romantičari" mogu da daju gol kada hoće, šetali su se kroz odbranu domaćina kao na promenadi...

- Nažalost, naši najiskusniji igrači nisu poneli teret, a možda sam i ja precenio njihove mogućnosti. Imali smo šanse i kod 2:0 i kod 3:0, nismo ih iskoristili, to nam je bio problem i na prethodnim utakmicama. Fudbal se igra kada se da gol i to se računa, tu tražimo rešenje, da dovedemo nekog špica i nastavimo da radimo. Pokušaću da dignem ekipu, ovo je tek treće kolo i dug je put kroz prvenstvo. Imamo kvalitet, imamo dobre igrače, samo moramo raditi mnogo više na utakmici - ističe Gogić.

GOGIĆ NIJE SMENjEN

POSLE utakmice s OFK Beogradom, kroz Kruševac se pronela vest da je smenjen trener Napretka Siniša Gogić i odmah su počela nagađanja ko će biti njegov naslednik. Međutim, ta informacija bar za sada nije tačna, jer je Gogić vodio i jučerašnji trening, a kakva će biti njegova dalja sudbina tek će se znati.


IZVINjENjE POPOVIĆU

U IZVEŠTAJU sa utakmice protiv OFK Beograda provukla se nenamerna greška - pisalo je da je gol Napretka branio Zoran Popović, a u stvari golman je bio Slobodan Janković.

Zbog ovoga se izvinjavamo golmanu Zoranu Popoviću i našim čitaocima.

Izvor: Novosti

Bookmark and Share  


 

KORISNI LINKOVI
STARTER MESECA SEPTEMBAR

MARKETING


Dragiša Binić

KruNet Web Dizajn