STARTER ............. STARTER............. STARTER ............. STARTER............. STARTER............. STARTER............. STARTER............. STARTER............. STARTER............. STARTER
Zvezdi, Napretku i Mladosti uslovne licence

 

25.07.2014

Zajednica fudbalske Superlige Srbije donela je danas odluku da Fudbalskom savezu Srbije (FSS) predloži da klubovima koji imaju finansijske probleme i dugovanja izda uslovne licence za takmičenje u novoj sezoni.

Podsetimo, bez licence su Crvena zvezda, Napredak iz Kruševca i Mladost iz Lučana.

“ Zaključeno je da se zbog svih problema sa kojima se klubovi susreću uputi predlog Izvršnom odboru FSS da se klubovima omoguće uslovne licence, a da se konstatovani problemi otklone u što kraćem periodu“, navodi se u saopštenju na sajtu Superlige.

Generalni sekretar FSS i predsednik Disciplinske komisije Slobodan Pajović izvestio je javnost o izrečenim merama zabrane registracije novih igrača i podsetio klubove da obaveze izmire blagovremeno ili da sa poveriocima naprave sporazume o izmirenju navedenih obaveza kako bi mogli da registruju nove igrače.

Sastanku Izvršnog odbora Zajednice prisustvovali su i predsednik FSS Tomislav Karadžić i generalni sekretar Zoran Laković.

Karadžić je podsetio da na snazi odluka o igranju utakmica na stadionima koji poseduju reflektore i zatražio da se otvore razgovori o daljoj primeni ove odluke.

Sledeće nedelje će se organizovati pojedinačni sastanci sa klubovima koji imaju problema sa infrastrukturom i bezbednošću, kako bi se ovi problemi otklonili do početka prvenstva.

 

Izvor: hotsport.rs

Bookmark and Share  


 

KORISNI LINKOVI
STARTER MESECA SEPTEMBAR

MARKETING


Dragiša Binić

KruNet Web Dizajn