STARTER ............. STARTER............. STARTER ............. STARTER............. STARTER............. STARTER............. STARTER............. STARTER............. STARTER............. STARTER
Motokros: evropska elita u Globaru

05.07.2013.

Najsportista

Moto klub „Gajić“ iz Globara i Turistička organizacija grada Kruševca od 5. do 7. jula organizuju kvalifikacije za veliku nagradu Evrope u motokrosu i evropski, istočnoevropski i nacionalni šampionat u motokrosu u svim kategorijama na motokros stazi „Gajić“ u Globaru.

Ovogodišnji, četvrti motokros na stazi „Gajić“ u Globaru, okupiće 100 takmičara iz 15 evropskih zemalja koji će se takmičiti u kvalifikacijima za veliku nagradu Evrope u motokrosu i evropski, istočnoevropski i nacionalni šampionat u motokrosu u klasama 65 i 85 kubika.

- Trke će se voziti u subotu od 10 do 19 sati, svečano otvaranje je u nedelju u 12 a dodela pehara istog dana po završetku takmičenja u 17 sati - kaže organizator motokrosa Miodrag Pantić. 

- Nakon Vidovdanskog festivala sporta, gradska uprava Kruševac nastavlja sa popularizacijom sporta a motokros smatramo izuzetno važnim jer ćemo i na ovaj način promovisati naš grad - ističe pomoćnik gradonačelnika za sport i omladinu Nikola Petrović:…

Organizator trodnevnog takmičenja je moto klub „Gajić“, suorganizatori Grad Kruševac, Turistička organizacija grada i Moto savez Srbije a generalni sponzor Fabrika maziva Kruševac.   

 

 

 

 

 

 

Foto/Autor: RTK

Bookmark and Share  


 

KORISNI LINKOVI
STARTER SLIKA

MARKETING


FK Napredak

KruNet Web Dizajn