0Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 

 
  Sadržaj   Kultura - Kruševac  
E-Prodavnica
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Razno
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2010.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
'TRADICIONALNI DANI BOROVNICE NA KOPAONIKU

 
 
19.06.2014.
   
Crtani filmovi
Kuca Simica.jpg

 

 Tradicionalna, peta po redu manifestacija „Dani borovnice“ na Kopaoniku, održaće se u periodu od 24. do 27. jula. Organizatori, Nacionalni park Kopaonik, MK Mountain Resort, Turističko - sportska organizacija „Raška“, kao i Turistička organizacija opštine Brus i ove godine su pripremili trodnevni program u kom će uživati ljubitelji prirode i aktivnog odmora.

Tradicionalno, na „Danima borovnice“, biće organizovana berba ovog dragocenog bobičastog voća, na lokalitetima Nacionalnog Parka. Pored toga, gosti će moći da posete izložbene štandove sa proizvodima od čuvene kopaoničke borovnice. Za ljubitelje aktivnog odmora organizovana je i tradicionalna pešačka tura „Borovnici u pohode“, nakon čega će biti organizovane panel diskusije na temu očuvanja i zaštite borovnice. Sve vreme trajanja manifestacije, goste će zabavljati kulturno umetnička društva iz Raške i Brusa, uz šarenoliku etno ponudu potkopaoničkog kraja.  

 

 

 

 

 

Belovodska rozet

 

   

Foto: Ilustracija

ostale vesti
 
Bookmark and Share
Autor/izvor: Organizator/KruNet
_ vvv


KruNet, 2010. godina
VRH STRANE

Najvesti.com