0Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 

 
  Sadržaj   Kultura - Kruševac  
E-Prodavnica
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Razno
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2010.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
XII MEĐUNARODNA NAUČNA KONFERENCIJA - DRUGI Svesrpski simpozijum ''SDEV 2014.''

 
 
19.06.2014.
   
Crtani filmovi
Kuca Simica.jpg

XII MEĐUNARODNOJ NAUČNOJ KONFERENCIJI -DRUGOM Svesrpskom simpozijumu ''SDEV 2014.'': „DUHOVNA EKOLOGIJA-PREDMET I METOD“ biće održan 20. i 21. juna 2014. god.

Ovaj skup je međunarodnog naučnog karaktera i rezultat je saradnje SRBSKOG UČENOG DRUŠTVA–Međunarodne asocijacije za urbanu ekologiju „EKOMAN“ i Ekološke, likovne, naučne asocijacije „EKOLINA“, Medijske ekološke mreže Srbije – EKOPOLIS i Multimedijalnog udruženja umetnika „Car Konstantin“. Podrška Grada Kruševca sa revelantnim institucijama, Pravoslavne Eparhije kruševačke, Kulturnog centra Kruševca, čini ovu aktivnost održivom. Skup će biti organizovan u sali Regionalne privredne komore Kruševac što je produkt saradnje koja proističe iz podrške razvoju nauke u Rasinskom okrugu.

Cilj Simpozijuma - naučne konferencije jeste celovitije sagledavanje barijera u uspostavljanju zdravog života u svim postojećim i budućim naseljima i mogućnosti za usklađivanje i uspostavljanje ravnoteže između delovanja bioekoloških, socijalnih i drugih prirodnih zakona, prema kojima se odvija zdravi život svake ljudske jedinke i konkretne zajednice.

PLANIRANO je UČEŠĆE: naučnih radnika i specijalista koji se bave duhovnošću i problemima zaštite životne sredine, održivim razvojem gradova, vodoprivrede, turizma, zanatstva, saobraćaja, energetike, etnologije, istorije civilizacije i srodnim naučnim dicsciplinama; privrednika i bankara zainteresovanih za ulaganje kapitala u razvoj Srbije; predstavnika resornih ministarstava za prostono planiranje, održivi razvoj, urbanizam, arhitekturu i životnu sredinu, obrazovanje, vojsku i predstavnika lokalnih uprava; predstavnika konfesija i drugih zainteresovanih lica.

Prvi Svesrpski simpozijum ''SDEV''-Srpske duhovne i ekološke vrednosti, održan je 22. i 23. juna 2012, u Kruševcu, pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije-Ministarstva zdravlja, Ministarstva prosvete i nauke, Ministarstva vere i diaspore, Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja i Grada Kruševca. Informaciju o PRVOM Svesrpskom simpozijumu ''SDEV 2012“ možete pronaći na sajtu http://www.artmaky.net/sdev/index.htm. U prilogu Vam dostavljamo detaljne informacije o simpozijumu-naučnoj konferenciji, aplikacioni formular kao i uputstvo za pripremu radova.

Bliže informacije o glavnim tematskim oblastima i načinu pripreme referata i saopštenja možete naći na sajtu www.ekolina.org.rs

 

 

 

 

Belovodska rozet

 

   

Foto: Konferencija za novinare

ostale vesti
 
Bookmark and Share
Autor/izvor: RPK/KruNet
_ vvv


KruNet, 2010. godina
VRH STRANE

Najvesti.com