0Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 

 
  Sadržaj   Kultura - Kruševac  
E-Prodavnica
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Razno
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2010.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
Leto na otvorenoj sceni
 
 
06.07.2013.
   
Crtani filmovi

Letnja scena u Kulturno-prosvetnoj zajednici u centru Kruševca otvorena je nastupom KUD „Kaonički izvori“, a u ovoj ustanovi, najavljuju dva meseca bogatog programa.

LETNJA scena u Kulturno-prosvetnoj zajednici u centru Kruševca otvorena je nastupom KUD „Kaonički izvori“, a u ovoj ustanovi, koja je nedavno rekonstruisana, najavljuju dva meseca bogatog programa.

- Simbolično smo otvorili „Leto kulture 2013“ - kaže za „Novosti“ Violeta Kaplarević, direktorka Kulturno-prosvetne zajednice. - Prostorije KPZ su renovirane, sređena je i fasada, kao i krov. Uloženo je oko 1,8 miliona dinara, a naredne godine planiramo i rekonstrukciju pozornice i same letnje scene.

Sagovornica preporučuje Kruševljanima, ali i turistima koji obilaze Lazarev grad, da svrate u ovaj prostor koji će tokom naredna dve meseca ponuditi brojne sadržaje u večernjim satima: oko dvadesetak pozorišnih predstava, uglavnom za najmlađe, književne promocije, susreti umetnika, koncerti.

- Do kraja jula publika će imati prilike da pogleda dve predstave za decu Pozorišne trupe „Ara“ i novosadskog „Pozorišta iz kofera“- dodaje Violeta Kaplarević.

Belovodska rozet
   

Foto: KUD „Kaonički izvori“

ostale vesti
 
Bookmark and Share
Autor/izvor: Večernje novosti
_ vvv


KruNet, 2010. godina
VRH STRANE

Najvesti.com