0Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 

 
  Sadržaj   Kultura - Kruševac  
E-Prodavnica
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Razno
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2010.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
Čola u Kruševcu 26.juna
 
 
27.05.2013.
   
Crtani filmovi

Koncert popularnog muzičara pod otvorenim nebom biće održan za vreme "Vidovdanskih svečanosti", potvrđeno je "Novostima"

ZDRAVKO Ćolić će Kruševljanima održati koncert 26. juna, za vreme "Vidovdanskih svečanosti", potvrđeno je "Novostima" u kabinetu gradonačelnika Kruševca.

Nastup proslavljenog pevača pred Čarapanima finansiraće se iz donacija, a određena je i lokacija za koncert pod "otvorenim nebom" - između Spomen-parka "Slobodište" i naselja Rasadnik.

- To je prazan prostor, dovoljan da se instalira bina sa određenom scenografijom, a očekuje se dolazak velikog broja ljudi iz celog okruga - rečeno je "Novostima". - U ponedeljak će biti poznato više detalja i u vezi sa satnicom "Vidovdanskih svečanosti".

Gradske vlasti želele su da angažuju Čolića i u okviru novogodišnjeg koncerta, kada su "u igri" bili Haris Džinović, Željko Joksimović, pa i Ceca. Tada je i rečeno da će, ukoliko se Čola odluči za koncert u Budvi, njegov nastup biti odložen za 2013. godinu. Potom je bila organizovana i elektronska anketa na sajtu grada, kojom je slavuj iz Mrčajevaca Miroslav Ilić izabran da zabavlja Kruševljane na Trgu kosovskih junaka.

Protekle sedmice je, na sastanku sa direktorima javnih preduzeća, zvanično objavljeno da koncert Zdravka Čolića neće biti moguć na na Košijskom polju, jer iz Aero-kluba "Mihailo Živić", koji oni koriste, nije stigla saglasnost za postavljanje bine. Vidovdanske svečanosti će pored Čolinog koncerta imati bogat program (predstave, radionice, nastupe nekoliko muzičara, održavanje Književno-filozofske škole, proslava Dana grada Kruševca kroz niz manifestacija), a biće podeljene i Vidovdanske nagrade.

.

   

Foto:

ostale vesti
 
Bookmark and Share
Autor/izvor:Blic
_ vvv


KruNet, 2010. godina
VRH STRANE

Najvesti.com