0Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 

 
  Sadržaj   Kultura - Kruševac  
E-Prodavnica
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Razno
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2010.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
Vaskršnji festival predstava za decu
 
 
08.05.2013.
   
Crtani filmovi

Prvi revijalni Vaskršnji festival predstava za decu u Kruševačkom pozorištu biće otvoren u četvrtak, a do 16. maja biće odigrano osam predstava, najavio je upravnik pozorišta Branislav Nedić.

Festival će otvoriti predstava Pozorišta za decu iz Kragujevca “Labudovo jezero”.

Reč je o predstavi koja je pobedila na festivalu u Subotici i dobila mnogo nagrada ove i prošle godine, kazao je Nedić.On je dodao da će na festivalu učestvovati i dve predstave, koje nisu pripremala pozorišta, već škole.
To su predstave “Pepeljuga u zemlji čuda”, koja je osvojila prvo mesto na ovogodišnjem festivalu školskog teatra (FEŠT) i “Uspavana lepotica”.

Ono što je izuzetno značajno je gostovanje predstave “Koza i vuk”, Šangajskog pozorišta lutaka iz Kine, naveo je Nedić i dodao da će kinesko pozorište nastupiti u Kruševcu zahvaljujući dobroj saradnji sa Pozorištem za decu iz Kragujevca.

Najmlađi ljubitelji pozorišta biće u prilici da pogledaju i predstavu lokalnog pozorišta “Lepotica i zver”, koja nekoliko godina nije bila na repertoaru, kao i predstave “Nemušti jezik” i “Pinokio” Spasoja Ž.Milovanovića, a u režiji Zorana Lozančića.

Nedić je istakao da Kruševačko pozorište nastavlja aktivnosti na formiranju profesionalnog “Pozorišta za decu”, a početak rada se, kako je najavio upravnik, očekuje na proleće iduće godine.

 

 

.

   

Foto: logo

ostale vesti
 
Bookmark and Share
Autor/izvor:Tanjug
_ vvv


KruNet, 2010. godina
VRH STRANE

Najvesti.com