K.I.A. V5

Imate robno poslovanje? Proizvodnju, hladnjaču za voće i povrće, meso, magacin, a ne bi se bavili papirima, evidencijama, standardima...? Ko voli brda papira? Nudimo vam da se bavite samo Vašim poslom a sve to prepustite nama. Razvili smo program koji vam može pomoći, možete čuvati informacije o vašim proizvodima do poslednjeg grama bez ijednog papirića.

Obuhvatili smo sve što zahteva jedna proizvodnja, prerada ili skladištenje a sve to se oslanja na najsavremenije standarde. Takođe, program je odrađen kao web aplikacija tako da možete pristupiti preko pretraživača, bez ikakve instalacije na vašem računaru. Kao dodatna pogodnost dostupna je apsolutno svuda gde je dostupan internet. Tako da imate imate sve opcije na vašem laptopu ili mobilnom telefonu čak i kada ste na putovanju

Pocetna KIA Fruit
Prijem KIA Fruit

EVIDENCIJA PRIJEMA SIROVINE

Popunjavanjem početne forme prilikom prijema odrađeno je sledeće:

 • Uneli ste podatke o kooperantu sirovine, proizvoda, repromaterijala
 • Evidentirali količinu donešenog
 • Razdužili smo kooperanta za ambalažu koje je doneo
 • Ukoliko je unet podatak zadužen je za novu ambalažu koja mu je data
 • Od neto vrednosti koju je pokazala vaga oduzete su težina ambalaže i palete na koju sve stoji da bi dobili čistu bruto težinu donete sirovine
 • Ukoliko je uneta cena (koja nije obavezna) po kilogramu i poreska stopa prema kooperantu smo se zadužili za vrednost robe

Kasnije kada imamo sve neophodne podatke o prijemu možemo prijem proknjižiti, sve od robe će se naći u međumagacinu gde je spremna za dalju obradu ili skladištenje. A prijemnicu ili račun možemo štampati. U koliko je kooperantu navedena e-mail adresa poslat mu je otkupni list. Sav taj posao je odrađen za minut popunjavanja forme

PRERADA I PROIZVODNJA

Ukoliko imate proizvodnju, preradu ili jednostavno prepakivanje proizvoda, a potrebna Vam je evidencija istog, K.I.A. nudi i obradu radnih naloga.

Bilo da pravimo novi proizvod ili samo samo predađujemo imamo evidenciju za utrošenu sirovinu i repromaterijal. Postoji i evidencija škarta proizvoda kao i svi podaci neophodni za najnovije standarde. K.I.A. softver nudi sledljivost proizvoda u skladu sa zahtevima medjunarodnih standarda kvaliteta ili bezbednosti hrane.

Radni Nalozi KIA Fruit
Otpremnica KIA Fruit

OTPREMANJE ROBE I PRODAJA

Nakon prijema ili prerade možemo otpremiti robu svom kupcu. Istovremeno beležimo finansijsko stanje za kupca. Da li je plaćen prizvod, koliko je plaćen proizvod, rokovi za plaćanje...Nakon otpreme proizvoda vrlo lako možet utvrditi sledljivost i izvršiti identifikaciju spornog proizvoda i opoziva.

Dokumentacija za štampu koja je na raspolaganju:

 • Otpremnica (sa ili bez cene)
 • Račun (sa cenom)
 • Račun otpremnica (sa cenom)

EVIDENCIJA ROBE NA STANJU (U REALNOM VREMENU)

Korisnik u svakom trenutku može se informisovati o stanju sirovine koja se nalazi u magacinu. Kada je reč o jednostavnom skladištenju proizvoda radi dalje prodaje softver nudi i taku evidenciju.Pored evidencije stanja sirovine softver nudi i detaljnu evidenciju stanja gotovog proizvoda po klasama, vrstama, kategorijama i svega ostalog što zahteva jedna proizvodnja. U svakom trenutku možete predražiti količinu proizvoda ili sirovine po unapred zadatim kriterijumima. Količine možete pretražiti po magacinu (koliko je količine proizvoda u jednom magacinu), koja vrsta proizvoda je u pojedinom magacinu, gde se koji proizvod nalazi, kada je proizveden određeni proizvod, gde se nalazi određeni proizvod, pretaživati učinak. Sve ovo je moguće odraditi i pretažiti i za ambalažu u koliko je ona bitna za jednu proizvodnju. stanju količine robe u našim magacinima.

Magacini KIA Fruit
Kooperant KIA Fruit

DETALJAN PREGLED DOBAVLJAČ ILI KUPCA

Uz sve ove podatke možemo za svakog dobavljača ili kupca imati informacije o:

 • Količinu robe koju je dobavljač dostavio
 • Količinu robe koju je otpremnjeno kupcu
 • Evidencija plaćanja prema dobavljaču
 • Evidencija plaćanja kupca
 • Robna i finasijska analiza kupca
 • Dugovanja i potraživanja
 • Vrste robe koju je dobavljač dostavio
 • Vrsta robe koja je prodata kupcu
 • Ambalažu koju dobavljač duguje, plus detaljan pregled kada je kooperant pozajmio / vratio
 • Vrsta i kvalitet robe koju je dopremljena ili prodata

PRAĆENJE PRIMARNE PROIZVODNJE

Imate primarnu poljoprivrednu proizvodnju ili se bavite stočarstvom? Ili vaši kupci zahtevaju od vas visoke standarde u primarnoj proizvodnji (kao što su Global GAP)? U okviru K.I.A. imate mogućnost praćenja primarne i stočarske proizvodnje za svakog dobavljača.

Nudimo mogućnost praćenja:

 • Internih i eksternih provera parcela
 • Procene prinosa tokom godine
 • Vremenske prognoze
 • Đubrenja parcele
 • Zaštite od bolesti i parazita
 • Slike parcele
 • Ishrana životinje
 • Zaštita od bolesti životinje
 • Analize prinosa i isplativosti
 • I još mnogo drugih analiza vezanih za stočarstvo i biljnu proizvodnju u zavisnosti od vaših zahteva...

Kao krajnji rezultat dobijamo količinu Azota, Kalijuma, Fosfora i Bakra po hektaru za period od godinu dana. Ishrana po jednom turnusu ili po jednoj životinji. Kao i procenu koju možete očekivati u narednom, zadatom periodu.

Kooperant KIA Fruit
Prijemnica KIA Fruit
Otpremnica KIA Fruit
Otpremnica KIA Fruit

ŠTAMPA DOKUMENTACIJE

Imate mogućnost da u svakom trenutku štampate bilo koji dokument koji se bude od Vas tražio.

SAČUVAJTE VAŠU DOKUMENTACIJU

Da bi obezbedili sigurnost vaših podataka i dokumentacije postaralismo se da svaki dokument se čuva u digitalnom obliku na udaljenom serveru nezavisno od aplikacije.

Možete izabrati jedan od pouzdanih servisa kao što su Google Drive, Amazon S3, Dropbox ili ako imate sajt na domacem shared hostingu mozete držati dokumentaciju tamo.

Takođe nudimo i opciju da čuvamo sve na Vašem lokalnom računaru.

Arhiva KIA Fruit
Sledljivost KIA Fruit

SLEDLJIVOST

Na kraju, ali ne i najmanje bitno, šta god uradili sa vašim sirovinama ili proizvodom. U koliko ste sirovinu pomešali i od nje dobili gotov proizvod ili ste više puta preradili jedan te isti proizvod imate evidenciju o preklu vašeg proizvoda. Svaka jedinica sirovine ili proizvoda je obeležena jedinstvenim LOT brojem, tako da u svakom trenutku, od prijema do otpremanja do kupca imate najtačniju moguću sledljivost.

Na pitanje "Poreklo robe koju smo poslali određenom kupcu određenog dana prošle godine" znaćete odgovor za par trenutaka bez zaranjanja u papire

ZVUČI VAM INTERESANTNO? IMATE JOŠ NEKI PREDLOG?

Aplikaciju je u potpunosti razvila Agencija Krunet, tako da vam stojimo na raspolaganju za bilo kakav dogovor, promenu koju bi uradili, novu opciju koju bi dodali...

Za sada aplikaciju smo podelili na 6 osnovna paketa i to:

PROBA MINIMUM PRIMARNA OSNOVNI ORGANIC PREMIUM
Maksimalan broj kooperanata 2 Neograničeno Neograničeno Neograničeno Neograničeno Neograničeno
Maksimalan broj prijemnica 25 Neograničeno Neograničeno Neograničeno Neograničeno
Maksimalan broj otpremnica 25 Neograničeno Neograničeno Neograničeno Neograničeno
Maksimalan broj radnih naloga 50 Neograničeno Neograničeno Neograničeno Neograničeno
Prijem sirovina i štampa prijemnica
Otpremanje sirovina i štampa otpremnica
Prerada i radni nalozi
Evidencija u magacinima
Sledljivost
Praćenje primarne proizvodnje
Broj korisnika 1 1 1 Neograničeno Neograničeno
Cena Besplatno Kontakt Kontakt Kontakt Kontakt