Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 

 
  Sadržaj   Ekonomija - Kruševac  
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2010.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
Stečaj za hotel “Rubin” u Kruševcu
 
 
18.09.2014.
   

Privredni sud u Kraljevu doneo je rešenje prema kojem je Turističko-ugostiteljsko preduzeće „Župa“, u čijem sastavu su hotel „Rubin“, motel „Pojate“ i restoran „Bagdala“, od 9. septembra u stečaju.

„Župu“ je 2007. godine kupio „Verano“ za 3,2 miliona evra, a u poslednje dve godine preduzeće je bilo u velikoj krizi. Restoran „Bagdala“ je ruiniran, a „Rubin“ je izgubio status hotela i postao konačište.

- Želimo da se ova agonija okonča. Početkom 2013. godine štrajkovali smo više od četiri meseca tražeći zaostale zarade. Većina nas je tužila firmu za četiri zaostale plate mada nam duguju znatno više - pričaju radnici “Rubina” kojih je ostalo stotinak.

U Privrednom sudu kažu da nema pouzdanih informacija u kom će pravcu ići stečaj “Župe”. Većinski vlasnik ima rok od 90 dana da dostavi program reorganizacije, a ukoliko on izostane biće proglašen bankrot.
 

Hotel “Rubin” je dosad bio u franšizi a hoće li raditi i ubuduće zavisi od zakupca hotela, firme “Urban siti” i odluke odbora poverilaca

 

 

 

 

 
ostale vesti

Foto:

 
 
Bookmark and Share
Autor:Blic
_ vvv


KruNet, 2010. godina
VRH STRANE