Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 

 
  Sadržaj   Ekonomija - Kruševac  
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2010.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
Putari Kruševac-puta započeli štrajk  
 
18.10.2011.
   

Radnici preduzeća za puteve Kruševac-put stupili su juče u štrajk zbog neisplaćenih zarada, saopštio je Samostalni sindikat putara Srbije. Radnici preduzeća za puteve Kruševac-put stupili su danas u štrajk zbog neisplaćenih zarada, saopštio je Samostalni sindikat putara Srbije.Posla ima dovoljno i u tom preduzeću se radi "od jutra do sutra", ali bez zarada, ističe sindikat.

Zarade i ostala primanja, kako je navedeno, kasne mesecima, a agonija jednog od najboljih putarskih preduzeća počela je sa njegovom privatizacijom.

"Vlasnici koji su se smenjivali u prethodnom periodu dizali su kredite i davali jemstva, tako da se zbog velike zaduženosti nalazi u nezavidnoj situaciji. Ne vidi se rešenje kako će preduzeće izaći iz dugova i kako sprečiti stečaj", ističe sindikat.

Radnici zahtevaju, pored isplate zarada, da se rešavanjem problema dugova obezbedi dugoročno opstanak preduzeća i njihovih radnih mesta.

Većinskiv vlasnik Kruševac-puta je firma iz Novog sada "Marked consulting & investment", navedeno je u saopštenju.

   

Foto: ilustracija

ostale vesti
 
Bookmark and Share
Autor: B92
_ vvv


KruNet, 2010. godina
VRH STRANE