Dobrodošli na www.KruNet.net....Saznajte sve vesti na jednom mestu....WEB DIZAIN....IZRADA WEB PREZENTACIJA....VEĆ OD 60 EVRA....REKLAME NA KruNet-u OD 200 DINARA....Dobrodošli na www.KruNet.net.... OVDE!
 
.::Marketing : : Kontakt::.
 
 

 

 
  Sadržaj   Ekonomija - Kruševac  
KRUŠEVAC
Vesti
Ekonomija
Kultura
Starter / Sport
Priče iz kraja
Info servis
Berza rada
Radio/TV
Vreme
Galerija Kruševac
NetMetar
Plan grada
SRBIJA
Vesti
Kultura
Sport
Vreme
ZABAVA
Zanimljive vesti
Free download
Horoskop 2010.
Horoskop
Rizingerium
Dogodilo se
Kuvar
Šou Biznis
Ljubav i sex
Lepota i zdravlje
Nauka i tehno
Moda
 
Rubin se sprema za francusko tržište  
 
10.04.2013.
   

Novak Đoković i Rubinov vinjak su dva najbolja izvozna proizvoda iz Srbije - rekao je Andre Šrajner, suvlasnik poznate francuske destilerije De la tur, iz regije Šarant, poznate po proizvodnji francuskog konjaka, na konferenciji za medije održanoj u kruševačkom Rubinu. 

Šrajner i Ralf Cimerman, direktor kompanije Salko iz Švajcarske, jedne od najvećih distributera pića širom Evrope, obišli su kruševačku fabriku pića i Kruševljanima ponudili saradnju, pošto su pre nekoliko meseci prvi put probali srpski vinjak koji ih je, kako su rekli - impresionirao. Oni su konstatovali da Rubinov vinjak ispunjava sve kriterijume za plasman na najizbirljivija svetska tržišta, stavljajući ga rame uz rame sa proizvodima iz najpoznatijih regiona Francuske, Južne Afrike i Kalifornije.

- Ovo je jedna od većih fabrika u kojima smo bili. Poseduje tradiciju, tehnologiju i ono što je najvažnije - lojalne potrošače. U Kruševac smo došli jer razmatramo da pića ove fabrike stavimo u našu ponudu. Sve reakcije na kvalitet koje smo testirali u Francuskoj i ovde, ukazuju nam da smo na putu da uspostavimo dugoročnu saradnju sa Rubinom - rekli su Šrajner i Cimerman.

Goste je u Rubinu dočekao generalni direktor Zoran Petrić, koji je ukratko predstavio istorijat kompanije i paletu njihovih proizvoda.

 

 
ostale vesti

Foto: logo

 
 
Bookmark and Share
Autor: Kurir
_ vvv


KruNet, 2010. godina
VRH STRANE